Loading...

#message#

OK
Menu
Menu
HomeBlog AanbodErvaringenGratis!Over MarijeContact

Zwanger worden met body en mind

Zwanger worden met body en mindmarije@bemama.nlBlog

Mijn blogs: tips en veel informatie voor jou!

Verbeter je vruchtbaarheid en word gezond zwanger.

Wil je gezond zwanger worden of je hormonen in balans brengen en weet je niet waar je moet beginnen?

24 mei 2022

Als je besluit om gezonder te gaan leven, je vruchtbaarheid te verbeteren of je hormonen in balans te brengen denk je al snel aan alles wat je niet meer mag eten. Waar moet je beginnen, wat moet je doen, wat mag je nog wél?! Verleg je focus naar wat je wel mag, naar de resultaten die je zult gaan zien en naar dat wat je jezelf gunt. Maak het jezelf gemakkelijk en begin met deze 5 tips.


Dit zijn jouw goede voornemens voor 2021.

29 dec. 2020

Corona en zwanger worden.

14 mrt. 2020

Zwanger worden met PCOS.

08 feb. 2019

Je wilt zwanger worden. Je stopt met de pil en wacht met smart tot je eigen cyclus weer op gang komt. Maar, er gebeurt helemaal niks. Je wordt niet ongesteld, je hebt geen eisprong. 1 op de 10 vrouwen heeft PCOS. Het is de meest voorkomende hormoonstoornis. In dit artikel geef ik je 7 tips om PCOS-klachten te verminderen en toch natuurlijk zwanger te worden.


Let's make 2019 a year to remember! 7 tips.

01 jan. 2019

Gelukkig nieuwjaar! 2019 is officieel begonnen. Een heel nieuw jaar vol nieuwe mogelijkheden, kansen en maanden om je wens(en) uit te laten komen. Misschien is 2019 wel het jaar dat je zwanger wordt, of dat je kindje geboren wordt. Ik geef je 7 tips om je vruchtbaarheid te verbeteren en die wens te vervullen.


Zo werd ik zwanger! Mijn eigen verhaal.

25 nov. 2018

Het is 2009. Ik ben 30 jaar, woon met mijn vriend in een leuk appartement in Amsterdam, heb een goede baan en een druk leven. Ik heb het echt naar m’n zin, maar mijn kinderwens knaagt. Ik wil heel graag zwanger worden, al een tijdje. Een jaar daarvoor stopte ik met de pil, ik leefde gezond (dacht ik) en had seks rond m’n ovulatie (dacht ik), maar zwanger werd ik niet. Bij de fertiliteitspoli van het VU volgen onderzoeken en de doktoren stellen al snel hun diagnose: “onverklaarbaar onvruchtbaar”.


Houd je bloedsuikerspiegel stabiel

21 okt. 2018

Een stabiele bloedsuikerspiegel is belangrijk als je zwanger wilt worden. Liever geen hoge pieken en diepe dalen. Balans is key. Alle hormonen in je lichaam werken met elkaar samen. Een bijzonder en ingewikkeld samenspel en een onbalans ligt gemakkelijk op de loer. Lees hier hoe je je hormonen in balans houdt.


Help! Mijn ovulatietesten worden niet positief.

02 okt. 2018

Ovulatietesten. Ik ben er niet zo'n fan van. Ze zorgen onnodig vaak voor veel zorgen en stress. De vraag 'mijn ovulatietesten worden niet positief, heb ik dan geen eisprong?' wordt me bijna wekelijks gesteld.


Zo start je weer met gezond eten na je vakantie

03 sep. 2018

Heb je net zo genoten van de zomer als ik? Genieten van zon, zee, luieren, langer slapen en... croissantjes, wijntjes, ijsjes en snacks. Heerlijk. En hoewel het natuurlijk prima is om de touwtjes zo nu en dan te laten vieren is het nu weer tijd om je gezonde gewoontes weer op te pakken, je weer goed in je lijf te voelen en je vruchtbaarheid te boosten. Are you ready? Ik geef je een aantal tips.


Hot Hot Hot! Drink meer water voor je vruchtbaarheid.

22 jul. 2018

Een goede vochthuishouding is belangrijk voor je vruchtbaarheid. Zo lukt het jou ook om meer water te drinken.

Deel deze pagina

Gratis e-book!

'Omgaan met stress bij zwanger worden, 10 tips'


Deel deze pagina