Loading...

#message#

OK
Menu
Menu
HomeBlog AanbodErvaringenGratis!Over MarijeContact

Zwanger worden met body en mind

Zwanger worden met body en mindmarije@bemama.nlVoeding

Voeding

Oh zo belangrijker als je zwanger wilt worden. Verbeter je vruchtbaarheid met voeding en creeer de juiste basis voor een gezonde zwangerschap en een gezond kindje.

Zo start je weer met gezond eten na je vakantie

03 sep. 2018

Heb je net zo genoten van de zomer als ik? Genieten van zon, zee, luieren, langer slapen en... croissantjes, wijntjes, ijsjes en snacks. Heerlijk. En hoewel het natuurlijk prima is om de touwtjes zo nu en dan te laten vieren is het nu weer tijd om je gezonde gewoontes weer op te pakken, je weer goed in je lijf te voelen en je vruchtbaarheid te boosten. Are you ready? Ik geef je een aantal tips.


Hot Hot Hot! Drink meer water voor je vruchtbaarheid.

22 jul. 2018

Een goede vochthuishouding is belangrijk voor je vruchtbaarheid. Zo lukt het jou ook om meer water te drinken.

Water is goed voor je vruchtbaarheid

25 mrt. 2018

Het drinken van voldoende water is belangrijker voor je gezondheid en je vruchtbaarheid dan de meeste mensen denken. Je lichaam bestaat voor 70% uit water en is nodig bij iedere functie die je lichaam uitvoert.


Koffie drinken als je zwanger wil worden?

05 dec. 2017

Er wordt veel onderzoek gedaan naar de effecten van cafeïne op de vruchtbaarheid. Inmiddels is duidelijk geworden dat je dagelijkse koffie-boost een negatief effect heeft op je vruchtbaarheid. Zo liet Deens onderzoek onder 2500 mannen zien dat cafeïne de kwaliteit sperma verslechtert.


Sneller zwanger worden met de juiste voeding

24 okt. 2017

Onderzoek heeft inmiddels ruimschoots bewezen dat voeding (samen met een gezonde lifestyle) van grote invloed is op je vruchtbaarheid, een gezonde zwangerschap en een gezond kindje. Ook bij medische behandelingen. En, met gezonde voeding ben je niet alleen vruchtbaarder, maar voel je je ook snel fitter, energieker en gezonder. Win-win!

Deel deze pagina

Gratis e-book!

'Omgaan met stress bij zwanger worden, 10 tips'