Loading...

#message#

OK
Menu
Menu
HomeBlog AanbodErvaringenGratis!Over MarijeContact

Zwanger worden met body en mind

Zwanger worden met body en mindmarije@bemama.nlZo start je weer met gezond eten na je vakantie

Zo start je weer met gezond eten na je vakntie

(met 60% super-after-summer korting!)
03 sep. 2018 - Voeding

Heb je net zo genoten van de zomer als ik? Genieten van zon, zee, luieren, langer slapen en... croissantjes, wijntjes, ijsjes en snacks. Heerlijk.

Hoewel het natuurlijk prima is om de touwtjes zo nu en dan te laten vieren is het nu weer tijd om je gezonde gewoontes weer op te pakken, je weer goed in je lijf te voelen en je vruchtbaarheid te boosten.  

Are you ready? Ik geef je een aantal tips. 

1. Wees lief voor jezelf. 
Wees niet boos op jezelf omdat je even gestopt bent met gezond eten. Van vakanties hoor je te genieten. Twee weken ongezond eten zorgt er echt niet voor dat je minder snel zwanger wordt. Het gaat om balans. Na ongezond eten pak je je gezonde gewoontes gewoon weer op. 

2. Neem een besluit.
Iedere actie begint met een besluit. Besluit nu dat je vanaf morgen gaat starten met gezond eten. Loop naar Albert Heijn en koop dat wat je de komende dagen nodig hebt om gezond te eten. Jij bent voorbereid. 

3. Ritme. 
In de vakantie ga je vaak wat later naar bed en slaap je langer uit. Ritme zorgt ervoor dat je gezond eten beter volhoudt. Zet de wekker iedere ochtend op hetzelfde tijdstip en start met een groot glas water. Daarna drink je een groene smoothie als ontbijt.  Een goed begin van de dag zorgt ervoor dat je de rest van de dag minder geneigd bent naar zoet te grijpen. 

4. Eet meer groente. 
Weet je even niet meer waar je moet beginnen? Start dan met het eten van meer groente. Groenten bevatten veel vitamines, mineralen die je nu nodig hebt om zwanger te worden. Laat pakjes, zakjes, suikers en brood liever staan. 

5. Drink water. 
Je houdt gezond eten makkelijker vol als je veel water drinkt. Je hebt minder trek om tussendoor te snaaien en blijft de hele dag gehydrateerd. Dat is goed voor je vruchtbaarheid. 

6. Mindful eten.
In de vakantie ben je vaak wat makkelijker met snoepen tussendoor. Ken je dat? Achteloos in de auto snoepjes eten, of 's avonds niet meer weten wat je nou eigenlijk gegeten hebt? Maak weer even pas op de plaats en eet met aandacht. Wat proef je? Hoe is de structuur? De smaak? En, no phone allowed tijdens het eten. 

7. Maak kleine stapjes. 
Gezonde gewoontes houd je beter vol als je kleine stappen zet. Wees niet te strikt, maar pak steeds een nieuwe gezonde gewoonte op. Stap voor stap. Eerst die groene smoothie, daarna geen suiker, dan meer water, dan meer bewegen.

Ben je er klaar voor om je voedingspatroon aan te passen naar fertility-proof? Gezond leven, je gezond voelen, veel energie en je vruchtbaarheid te optimaliseren? Wil je snel zwanger worden? Maar, kun je wel een extra steuntje in de rug gebruiken? I'm here. Ik kan je helpen. Start nu met het online programma 'Zwanger worden met body en mind' met een super-after-summer-korting van maar liefst 60%. Je betaalt nu maar 112 euro ipv 279 euro. Een hoge korting die ik nog niet eerder heb gegeven en die ook niet meer zal terugkomen. 

Je krijgt toegang tot 7 e-books, een instructievideo fertiliteitsmassage, interviews met experts en je mag mij appen en mailen met al je vragen. Alle info over het programma vind je op www.zwangerwordenmetbodyenmind.nl. 

(Super-after-summerkorting geldig tot 30-09-2018)


Deel deze pagina

Gratis e-book!

'Omgaan met stress bij zwanger worden, 10 tips'