Loading...

#message#

OK
Menu
Menu
HomeBlog AanbodErvaringenGratis!Over MarijeContact

Zwanger worden met body en mind

Zwanger worden met body en mindmarije@bemama.nlGratis!

​Je vruchtbaarheid verbeteren start met een actie.

Weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan hier! Download een gratis e-book, meld je aan voor de facebookgroep waar ik veel (heel veel) tips deel of plan een gratis kort consult.


Gratis e-book 'Omgaan met Stress bij zwanger worden'

Gratis e-book 'Omgaan met Stress bij zwanger worden'

Hoe zit het nou met stress bij zwanger worden?! Moet je dat altijd vermijden, of valt het allemaal wel een beetje mee..? Download het gratis ebook waarin stressmythes worden ontrafeld, je tips krijgt om met stress om te gaan als je zwanger wilt worden en leert hoe je meer kunt ontspannen. 

Geheime facebookgroep

Je wilt niet dat je facebook-vrienden erachter komen dat je zwanger wilt worden. Je wilt niet dat ze weten dat je op zoek bent naar tips om je vruchtbaarheid te vergroten. Om sneller zwanger te worden. It's a secret. Dat begrijp ik. Daarom heb ik een geheime facebookgroep. 

Een veilige plek met heel veel leuke dames die dezelfde geheime missie hebben als jij.  Je kunt er al je vragen stellen en ervaringen delen, als je wilt. Je vindt er heel veel tips en blogs die ik met je deel. Je hoeft hieronder alleen maar het emailadres in te vullen dat je voor facebook gebruikt. Dan voeg ik je toe. Welkom! 

Gratis kort consult

Iedere situatie is uniek. Heb je vragen? Wil je jouw situatie bespreken? Of wil je weten op welke manier ik je kan helpen? Plan dan een gratis consult van 15 minuten. We bespreken jouw situatie en ik laat je weten wat ik voor je kan doen. Dit korte consult vindt plaats via telefoon, skype of facetime.

Deel deze pagina