Loading...

#message#

OK
Menu
Menu
HomeBlog AanbodErvaringenGratis!Over MarijeContact

Zwanger worden met body en mind

Zwanger worden met body en mindmarije@bemama.nlAanbod

Wil je je vruchtbaarheid verbeteren en gezond zwanger worden?

Bekijk hieronder mijn online programma of neem contact op voor het maken van een afspraak voor een EMB-test of fertiliteitsmassage in mijn praktijk in Haarlem.


Online programma

'Zwanger worden met body en Mind'

Een unieke online cursus van 7 weken waarin je alles leert over het verbeteren van je vruchtbaarheid. Met e-books, video’s, interviews met bekende experts en mijn persoonlijke begeleiding. Voeding, supplementen, mindset (heel belangrijk!), stress, je cyclus, sport, menstruatie, seks, je man. Alles komt aan bod. In de video fertiliteitsmassage worden 9 technieken uitgelegd om je buik zelf te masseren. De video fertiliteitsyoga zorgt voor een verbetering van de doorbloeding van je baarmoeder en geeft rust. Wil je meer controle, vertrouwen in je lijf en echt sneller gezond zwanger worden?

Fertiliteitsmassage

Fertiliteitsmassage is een massage van je onderrug en buik.

Het zorgt voor een betere doorbloeding van je baarmoeder, de kwaliteit van je eicellen verbetert, je hormonen komen in balans en je baarmoederslijmvlies krijgt de juiste dikte voor een succesvolle innesteling. Stress en spanning in je buikgebied wordt losgelaten. Fertiliteitsmassage geeft je vruchtbaarheid een enorme boost en is ook heel succesvol gebleken bij medische trajecten als IUI, IVF en ICSI. In 2013 bracht ik fertiliteitsmassage naar Nederland. Nog steeds heb ik geen enkele andere behandeling kunnen ontdekken die beter werkt.

Consult

Persoonlijk advies over jouw situatie.

We bespreken welke aanpassingen je kunt doen in je voeding & lifestyle, welke supplementen geschikt zijn voor jou en wat jij kunt doen om je vruchtbaarheid te optimaliseren. 1-1 consulten zijn mogelijk via skype, facetime, telefoon of in mijn praktijk in Haarlem.

Mentor fertiliteitsmassage

Ik ben mentor voor fertiliteitsmassage-therapeuten in Nederland. Na je opleiding kun je bij mij terecht voor verdere ondersteuning, bijscholing en nascholing. Wil je een afspraak maken voor een mentor-consult of heb je interesse in de opleiding fertiliteitsmassage?

Gratis e-book!

'Omgaan met stress bij zwanger worden, 10 tips'


Deel deze pagina