Loading...

#message#

OK
Menu
Menu
HomeTips & TricksAanbodErvaringenGratis!Over MarijeContact

Zwanger worden met body en mind

Zwanger worden met body en mind06 - 41 17 90 98

marije@bemama.nlOver Marije

Ik ben Marije

39 jaar en ik ben gespecialiseerd in vruchtbaarheid en vrouwelijke gezondheid.


Ik ontdekte mijn passie vanuit mijn eigen ervaring met zwanger worden. In 2009 kreeg ik de diagnose 'onverklaarbaar onvruchtbaar'. Ik liet het daar niet bij zitten en ging op onderzoek uit. Ik las tientallen boeken, deed research, sprak met artsen en volgde diverse opleidingen, waaronder orthomoleculaire voeding, mindset en coaching. Ik ontdekte al snel dat je heel veel kunt doen om je vruchtbaarheid te verbeteren en sneller zwanger te worden.  Om een goede basis te creëren voor een gezonde zwangerschap en een gezond kindje. Ik paste mijn mindset, voeding en lifestyle aan. En, ik schoof ook mijn vriend een handje vitamines toe. Binnen drie maanden was ik zwanger.

Ondertussen ging mijn research verder en in 2013 reisde ik naar Londen voor de opleidingen Fertility Massage en Natural Fertility. Ik bracht fertiliteitsmassage als eerste naar Nederland. Ik ben heel trots dat ik nu mentor ben van de fertiliteitsmassage-therapeuten in Nederland. Fertiliteitsmassage is hele fijne manier om je vruchtbaarheid snel te verbeteren. De resultaten zijn zo bijzonder. Met de komst van nieuwe therapeuten is fertiliteitsmassage nu in alle hoeken van het land, voor iedereen, toegankelijk.

Al 8 jaar help ik vrouwen om gezond en sneller zwanger te worden


Nu ben ik moeder van 2 kindjes (Wessel, 7 jaar en Lot 3 jaar) en weet ik als vruchtbaarheidsexpert alles over vrouwelijke gezondheid, hormonen en het verbeteren van de natuurlijke vruchtbaarheid. Al 8 jaar help ik vrouwen om gezond en sneller zwanger te worden. Met een online programma en in mijn praktijk in Haarlem. Ik heb al honderden vrouwen mogen om zwanger te worden. Ik heb de mooiste 'baan' van de wereld en bij elk geboortekaartje dat op de mat valt doe ik een rondedansje.

Ik heb de mooiste 'baan' van de wereld en bij elk geboortekaartje dat op de mat valt doe ik een rondedansje.

Gratis e-book!

'Omgaan met Stress bij zwanger worden'


Deel deze pagina