Loading...

#message#

OK
Menu
Menu
HomeBlog AanbodErvaringenGratis!Over MarijeContact

Zwanger worden met body en mind

Zwanger worden met body en mindmarije@bemama.nlOver Marije

Ik ben Marije Jelsma

en ik ben jouw expert op het gebied van fertiliteit, vrouwelijke gezondheid en hormonen.


Ik ontdekte mijn passie voor vruchtbaarheid toen ik zelf zwanger wilde worden. In 2009 kreeg ik de diagnose 'onverklaarbaar onvruchtbaar'. Ik liet het daar niet bij zitten en ging op onderzoek uit. Ik las tientallen boeken, deed research, sprak met artsen en volgde diverse opleidingen, waaronder orthomoleculaire voeding, natural fertility & fertility massage. Ik ontdekte al snel dat je zelf veel invloed hebt op je vruchtbaarheid en een goede basis kunt creëren voor een gezonde zwangerschap en een gezond kindje. Ik paste mijn mindset, voeding en lifestyle aan. En, ik schoof ook mijn vriend een handje vitamines toe. Binnen drie maanden was ik zwanger.

Ik bracht fertiliteitsmassage naar Nederland en ben heel trots dat er nu steeds meer massagetherapeuten in Nederland aansluiten, zodat deze massage nu voor iedereen in Nederland beschikbaar is. 

Als eerste fertiliteitsexpert van Nederland heb ik inmiddels meer dan 11 jaar ervaring en heb ik al veel stellen mogen helpen om gezond zwanger te worden. Het is mijn missie om jouw balans te herstellen, zodat je je gezond, energiek en fit voelt en de kans op een zwangerschap flink vergroot. (Nee, ik beloof daarbij geen gouden bergen...het slagingspercentage ligt rond 80%). 

Met een online programma en consults help ik vrouwen om sneller en gezond zwanger te worden. Wil je niet zwanger worden maar ervaar je klachten rondom hormonen, menstruatie of je gezondheid? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Weer een zwangerschapsaankondiging in mijn email, dat is waar ik het voor doe. Mag ik jou ook helpen? 

Goed om te weten: voor professionals/ therapeuten die stellen met een kinderwens willen begeleiden ben ik bezig met het maken van een online programma. Heb je daarin interesse? Laat het me dan nu al weten, dan ben je straks als eerste op de hoogte. 

Al 11 jaar help ik vrouwen om gezond en sneller zwanger te worden


Ik heb de mooiste 'baan' van de wereld en bij elk geboortekaartje dat op de mat valt doe ik een rondedansje.

Gratis e-book!

'Omgaan met Stress bij zwanger worden'


Deel deze pagina