Loading...

#message#

OK
Menu
Menu
HomeBlog AanbodErvaringenGratis!Over MarijeContact

Zwanger worden met body en mind

Zwanger worden met body en mindmarije@bemama.nlErvaringen

Laat je inspireren door de verhalen van mijn klanten. Als zij het kunnen, kun jij het ook!

Fran – 44 jaar

Ik ben zwanger! Nu 12 weken. Na 4,5 jaar en heel wat hormoonbehandelingen, 4 puncties, 3x ICSI, 1x IVF en meer dan 10 terugplaatsingen. Onverklaarbaar onvruchtbaar zijn is heel moeilijk. Maar, we hebben het tegendeel bewezen. Heet is toch gelukt door zelf onze vruchtbaarheid te verbeteren. In mei nam ik contact op met Marije. Ik kreeg van haar een fertiliteitsmassage, ging aan de slag met het online programma en bestelde de supplementen die ze me aanraadde. Eerst wilde ik wachten met een terugplaatsing maar wij hadden zoiets van laten we het gewoon doen. Ik kreeg huiswerk mee, elke dag zelf masseren tot aan ovulatie en dan even een pauze tot de volgende cyclus. Tijdens mijn follikelmeting merkte ik op dat mijn baarmoederslijmvlies heel goed reageerde op de fertiliteitsmassage. Ik had bij de laatste meting 8.2 mm. 16 juni had ik een terugplaatsing, maar al op 26 juni had ik een zwangerschapstest in handen waarop stond 2-3 weken zwanger! Ongelofelijk. Vorige week kwamen we erachter dat ik niet zwanger ben geraakt van de terugplaatsing, maar van het vrijen met mijn man. All natural. Ik ben Marije echt dankbaar en zo blij dat ik bij haar ben geweest, blij met haar online programma en voedingssupplementen die ze me aanraadde. Marije je had gelijk. Mijn eicelkwaliteit werd al heel snel beter dan het ooit is geweest! Het is gelukt om op mijn 44e zwanger te worden van mijn grote liefde!

Joanne – 41 jaar

Ik ben moeder van een dochter van 4,5 jaar. Zwanger worden van haar ging niet makkelijk, we zijn aangewezen op IVF. Drie jaar geleden besloten we om opnieuw te starten in het IVF-traject. We wilden heel graag een broertje of zusje. Na de eerste terugplaatsing was ik direct zwanger, maar helaas eindigde dit in een miskraam. Daarna kreeg ik nog 3x een miskraam. Heel heftig. Er kon geen reden gevonden worden voor de miskramen. Dat maakte me heel onzeker en ook bang. Want.. hoe ver zouden we gaan? Ik was het vertrouwen in mijn lijf helemaal kwijt maar ik kon het ook niet loslaten. Op dat moment kwam ik het online programma van Marije tegen. Vooral fertiliteitsmassage sprak me erg aan. Ik dacht dat ik op het gebied van voeding en mindset al voldoende wist. Niks bleek minder waar. Ik heb ontzettend veel aan het programma gehad. Het heeft me rust en vertrouwen gebracht en ik voelde me ook lichamelijk al snel heel veel sterker. De adviezen van Marije zijn makkelijk in je dagelijks leven toe te passen, zonder veel kunstgrepen en zonder dat het perfect moet zijn. Je kunt ook nog leuk blijven leven. Heel fijn. Fertiliteitsmassage bracht me beter in contact met mijn lichaam en werkt heel ontspannend. Ik twijfelde, maar na contact met Marije besloot ik toch om nog een IVF-behandeling te doen. Dat lukte, ik werd zwanger en inmiddels ben ik dat al 22 weken! Ik heb meerdere cursussen gevolgd voor het verbeteren van mijn vruchtbaarheid. Ik kan zeggen dat Marije verreweg de meeste kennis heeft en je het beste kan helpen. Haar programma geeft controle en het contact met Marije is super. Ia email, whatsapp en telefoon. Ze is altijd bereid om met je mee te denken, advies te geven en vragen te beantwoorden. Ik stond er daardoor niet alleen voor en voelde me echt gesteund. Dat ik nu zwanger ben heb ik aan haar te danken en aan het programma. Ik kan het iedereen aanraden.

Marije je had gelijk. Mijn eicelkwaliteit werd al heel snel beter dan het ooit is geweest! Het is gelukt om op mijn 44e zwanger te worden van mijn grote liefde!

Fran - 44 jaar

Eva - 36 jaar

Wat ben ik blij met je online programma! Ik ben vooral heel blij met de onderdelen voeding, mindset en de video fertiliteitsmassage. Een hele duidelijke instructievideo waarin stap voor stap 9 massagehandelingen getoond worden. Ik zet de video aan en kan ondertussen mezelf masseren, zo handig! Heel bijzonder om op deze manier jezelf te masseren. Het maakt letterlijk en figuurlijk van alles los…de spanning in mijn buik is weg, mijn menstruatiepijn ook (hallelujah!) en ik verlies geen bruin bloed meer. Fijn dat ik op deze manier mezelf kan helpen en mijn vruchtbaarheid verbeter. Ik heb weer controle.  Het is ook prettig om op deze manier bewust contact te maken met mijn buik, dat is toch de plek waar het moet gebeuren. Dankjewel ook dat je dag en nacht (soms zelfs letterlijk haha) klaar stond om al mijn vragen te beantwoorden.

Evelien – 31 jaar

Ik heb drie jaar geprobeerd om zwanger te worden. Na 2,5 jaar proberen zijn we met IUI-behandelingen gestart. Ik keek al een half jaar mee op de facebookpagina van Marije voordat ik besloot om het online programma Be Mama – zwanger worden met body en mind aan te schaffen. Ik was sceptisch, want.. ik wist alles toch al?! Dat bleek absoluut niet het geval te zijn. Ik heb zoveel geleerd van het programma. De lessen over mijn cyclus, omgaan met stress, voeding en de video fertiliteitsmassage vond ik het meest interessant. De tips zijn makkelijk toepasbaar en je hoeft echt niet je hele lifestyle aan te passen om al snel resultaat te zien. Na drie maanden was ik zwanger! Iets waar ik na 3 jaar proberen en 6 IUI behandelingen niet meer op durfde te hopen. Ik ben heel blij dat ik besloten heb om het programma te volgen en raad iedereen aan om dat ook te doen. Marije heeft zoveel kennis en kan je zo goed helpen om zwanger te worden, die kans moet je pakken.

Ik was sceptisch, want.. ik wist alles toch al?! Dat bleek absoluut niet het geval te zijn. Ik heb zoveel geleerd van het programma.

Evelien – 31 jaar

Maartje – 34 jaar

Wat ben ik blij met de online cursus zwanger worden met body en mind! Heel even twijfelde ik over de prijs, maar als ik nu zie hoeveel informatie, tips en ondersteuning je daarvoor krijgt, ben ik echt blij dat ik heb meegedaan. Het is zoveel informatie dat ik dat niet in 7 weken kon verwerken en toepassen, maar gelukkig blijft de info altijd beschikbaar en kan ik af en toe weer even teruglezen. Zo kun je stap voor stap dingen veranderen. Zelf had ik mijn voedingspatroon al behoorlijk aangepast, en heb ik het meest gehad aan de tips over omgaan met stress, de yoga-oefeningen en meditatie waardoor het vertrouwen weer terugkomt dat het gaat lukken. En de video waarin je (en je partner) leert hoe je fertiliteitsmassage kunt toepassen is natuurlijk heel fijn.  Er is zoveel dat je zelf kunt doen om je vruchtbaarheid te verbeteren, eigenlijk jammer dat dit niet algemeen bekend is. De Facebookgroep vind ik ook prettig omdat je daar al je vragen kunt stellen aan vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten en precies begrijpen wat je bedoelt. En Marije heeft zoveel kennis, daar zou je jaloers op kunnen worden. Maar gelukkig staat ze altijd klaar om vragen te beantwoorden. Kortom, ik zou de cursus aan iedereen aanraden!

Yvonne – 33 jaar

Nadat mijn man en ik al een aantal jaren zonder succes zwanger probeerden te worden, verdiepten we ons naast alle medische behandelingen ook in de natuurlijke manieren om ons lichaam een zetje in de goede richting te geven. We belandden in een hele nieuwe wereld over voeding, supplementen, mindfullness etc. Beiden voelden we ons als snel fitter, minder moe en hadden we minder vaak lichamelijke klachten. Helaas bleef een zwangerschap nog steeds uit. Maar we gaven niet op. Via en tip van een orthomoleculair arts kwamen we op de website van Marije terecht en haar methodes klonken als een welkome aanvulling op alles wat we al probeerden om zwanger te worden. Marije gaf ons vanaf het begin een goed gevoel. Marije weet waar ze over praat en met haar ervaring stelde ze ons al heel snel op ons gemak. Een klein beetje zenuwachtig voor de massage was ik wel, want tot dan toe vond ik het nooit echt prettig als mensen mijn buik masseerden. Gelukkig voelde de massage heel fijn aan en kon ik me volledig ontspannen. Met een relaxt gevoel en een berg vol tips om o.a. buikmassages ook thuis toe te kunnen passen, verlieten we Haarlem weer. Tezamen met alle tips die ik van Marije kreeg, is het ons nu dan eindelijk gelukt om zwanger te worden! Marije heeft haar kennis en massage nu in een online programma gebundeld waarmee je zelf thuis aan de slag kan gaan. Een absolute aanrader! “

Marije heeft haar kennis en massage nu in een online programma gebundeld waarmee je zelf thuis aan de slag kan gaan. Een absolute aanrader!

Yvonne – 33 jaar

Anouk – 34 jaar

Al drie jaar probeerde ik zwanger te worden. Bij mijn vriend en mij waren geen afwijkingen gevonden. Was het dan stress? Voeding? Slechte doorbloeding van m’n baarmoeder? Ik was heel onzeker en ging op zoek naar manieren om zelf wat te doen aan onze vruchtbaarheid. Alles om sneller zwanger te worden. De eerste afspraak bij Marije vond ik heel spannend, maar ze stelde me echt op mijn gemak. Marije gaf goed advies waar we direct zelf mee aan de slag konden gaan. We hebben onze voeding aangepast en ik deed trouw fertiliteitsmassage. Bij de volgende IUI-poging was ik zwanger! Marije heeft veel verstand van zaken en ik kan iedereen aanbevelen om haar programma te volgen. Met dit online programma zal ze heel veel vrouwen kunnen helpen. Goed dat dat nu voor iedereen beschikbaar is. Doen! Het helpt, echt!

Saskia – 32 jaar

Ik heb PCOS en toen ik na een jaar proberen nog niet zwanger was zakte de moed me in de schoenen. Ik heb me verdiept in manieren om sneller zwanger te worden. Zo kwam ik op de website van Marije. Vanuit Enschede reisde ik naar Haarlem. Dat was absoluut de lange reis waard. We bespraken eerst mijn situatie. Net zoals andere situaties weet Marije veel over PCOS en ook over hoe je de klachten kunt verminderen om sneller zwanger te worden. Ze geeft heldere adviezen die je gelijk in de praktijk kunt toepassen. En, ook fijn dat Marije als ervaringsdeskundige precies begrijpt hoe je je voelt. Ik kreeg tips en tricks mee om thuis zelf aan de slag te gaan en mijn vruchtbaarheid te verbeteren. Marije is oprecht geïnteresseerd en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Binnen twee maanden had ik een positieve test in mijn handen en kon mijn geluk niet op. Nu ben ik op de helft van mijn zwangerschap en kan niet wachten totdat de baby er is. Marije heeft alles wat ze weet en doet nu online beschikbaar gemaakt, heel fijn. En ik weet zeker dat ze iedereen zal steunen in de geheime facebookgroep. Bij de wens voor een tweede kindje doe ik absoluut mee!

Met dit online programma zal ze heel veel vrouwen kunnen helpen. Goed dat dat nu voor iedereen beschikbaar is. Doen! Het helpt, echt!

Anouk – 34 jaar

Lilian - 31 jaar

Ik probeerde bijna 2 jaar zwanger te worden. Onderzoeken gehad in het ziekenhuis en ook een second opinion in een ander ziekenhuis gehad. Daar kwam uit dat alles in orde was. Maar waarom lukte het dan toch niet? In oktober 2016 besloten we om met behandelingen te starten (IUI). Net voor de start van de eerste behandeling was ik zwanger! Heel fijn om toch niet het medische traject in te hoeven gaan. Ik vond het heel fijn om iemand te hebben met wie ik over mijn kinderwens en zorgen kon praten. En dan niet met een vriendin of arts, maar met een professional die een luisterend oor heeft en iedere dag met dit onderwerp bezig is en veel ervaring heeft. Ik kreeg door mijn afspraken bij Marije het gevoel de controle zelf terug te krijgen. Iets te kunnen doen. Ik had het weer zelf in de hand. Ik vond het prettig dat Marije iedere keer de tijd voor mij nam, niet alleen voor de massage, maar ook om te praten. De adviezen over onder andere vitaminen en voeding vond ik goed en heb ik opgevolgd. Ze had ook tips over hoe om te gaan met de onderzoeken in het ziekenhuis en artsen en wees me op andere mogelijkheden buiten de reguliere medische molen. Dit gaf hoop en vertrouwen.

De massages vond ik ook erg prettig. Marije vertelde mij dat mijn baarmoeder iets naar rechts lag en dat heeft zij met de massages weer in balans gebracht. Ik heb Marije’s behandelingen, haar aandacht en professionaliteit als erg prettig ervaren. Je wordt er rustig van en krijgt het vertrouwen in je lichaam weer terug.

Vera - 31 jaar

"Wij waren ongeveer zes maanden aan het proberen om zwanger te worden toen een vriendin mij over fertiliteitsmassage vertelde. Ik ken veel meiden die in een medisch traject zitten. Daardoor ging ik nadenken over manieren om ons dat traject te besparen. Daarnaast had ik veel last van mijn menstruatie, dus massage leek me sowieso een goed idee.  Al na twee massages had ik minder emotionele schommelingen gedurende mijn cyclus en heel veel minder menstruatiepijn. En, iets later werd ik zwanger :). Ik vond het altijd erg fijn om naar Marije toe te gaan. Ze is heel kundig en de behandeling is zo heerlijk ontspannend. Ook heb je het idee dat je zelf zo weinig invloed op het proces hebt, na de massage had ik altijd weer goede moed en het idee dat ik hetgeen wat ik er aan zou kunnen doen had gedaan. Fertiliteitsmassage is een fantastische, ontspannende manier om je lichaam klaar te maken voor een zwangerschap. Ik vond het bijvoorbeeld heel fijn om te horen dat mijn baarmoeder daadwerkelijk was gekanteld en dat dat verholpen kon worden zodat ik minder menstruatieklachten had. Ik denk dat de helft van de vrouwen niet weet dat dit mogelijk is. Er is echt een wereld voor mij open gegaan en nu geniet ik volop van mijn zwangerschap"

Ik vond het altijd erg fijn om naar Marije toe te gaan. Ze is heel kundig en de behandeling is zo heerlijk ontspannend.

Vera - 31 jaar

Monique - 41 jaar

"Ik ben zwanger! Ik heb zonet een goede echo gehad en kan je niet genoeg bedanken. Wat een fantastisch online programma heb je gemaakt. Heel fijn om zelf iets te kunnen doen. Ik vond de hoofdstukken voeding en fertiliteitsmassage het meest interessant, maar ook mindset bleek voor mij heel belangrijk te zijn. Ik denk dat dat een enorm verschil heeft gemaakt. Ik kan het aan iedereen aanraden. De meeste vrouwen gunnen zichzelf zo weinig. Maar, durf ook te investeren in jezelf en je wens. Het is zo belangrijk. Juist ook omdat je hiermee zo'n belangrijke gezonde basis legt voor je kindje. Het is een cadeautje!"

Judith - 36 jaar

Ik probeerde al 4 jaar zwanger te worden, waarvan 2 jaar in het medische traject. Ik was vooral heel erg bang en onzeker, omdat bij mijn eerste IVF-behandeling geen enkele eicel bevrucht was geraakt. Het IVF-traject leverde me heel veel stress op en daar wilde ik iets aan doen. Bij Marije wist ik direct dat ik aan het juiste adres was. Ze heeft zoveel kennis, stelt je op je gemak en geeft je goede tips om de slagingskans te vergroten. De massages die ze me gaf zijn heel doeltreffend, maar ook heerlijk ontspannend. Het was vooral fijn om het gevoel te hebben dat je zelf weer invloed hebt op het hele proces, dat je niet alleen op toeval of geluk hoeft te wachten, maar dat je er zelf iets aan kunt bijdragen.  Ik had minder stress, meer vertrouwen en merkte veel verschil in mijn cyclus na de massages. Bij de tweede IVF-behandeling was ik verbaasd dat er zoveel eicellen bevrucht waren. En, al bij de eerste terugplaatsing was ik zwanger :). Ik kan het iedereen aanraden. Je kunt echt zelf iets doen.

Ik ben zwanger! Ik heb zonet een goede echo gehad en kan je niet genoeg bedanken.

Monique - 41 jaar

Linda - 31 jaar

"Ik stopte met de pil en wilde graag snel, gezond zwanger worden. Mijn vriendinnen waren er nog niet mee bezig, dus ik had vooral de behoefte om met iemand erover te praten; hoe kan ik gezond zwanger worden? Online is er natuurlijk veel over te vinden, maar om het met iemand , een specialist, hier face-to-face over te hebben leek me heel fijn. En dat was het ook!  Ik ben bewuster geworden van dingen en heb veel informatie gekregen. Ik ben 1x bij Marije geweest en masseerde mijn buik daarna elke avond zelf, heerlijk relaxed. Een volgende afspraak was niet nodig, want al na de eerste keer was ik zwanger! Als je nog twijfelt: je moet dit echt doen! Een hele prettige en relaxte ervaring. En het heeft ook zeker geholpen, want ik was meteen zwanger. Ook heel fijn om tips per mail te krijgen van Marije toen ik net zwanger was. Als we een tweede kindje wensen kom ik zeker weer"

Danielle - 38 jaar

Vandaag mag ik me ongelooflijk gelukkig prijzen omdat ik 10 weken in volle verwachting mag zijn van ons tweede wonderkindje. Ja, het is zover, ik ben zwanger, yeahhhhh! Mijn man en ik hebben altijd een grote kinderwens gehad. Onze eerste dochter is geboren na een 5-jarig medisch traject. Toen was ik nog niet in contact met Marije gekomen, helaas. Tijdens de vurige wens voor opnieuw een tweede kindje, ben ik opnieuw in het medische traject gegaan. Wat mij ontzettend heeft geholpen zijn de holistische wijze van adviezen van Marije om vooral op een fijne en gezonde manier tot een zwangerschap te komen. De voeding- en leefstijl adviezen van Marije zijn een fantastische en waardevolle basis en fertiliteitsmassage is daarbij een niet te missen onderdeel. De rust en de connectie die je maakt met het hele 'warme nest' dat je binnenin creëert en in optimale conditie brengt voor je kindje is essentieel om jouw kindje en jezelf klaar te maken voor nieuw leven. En er sterk op te blijven vertrouwen dat jouw kindje het juiste moment uitkiest om te mogen landen in jouw 'warme en gezonde nest'. Geniet ervan en laat je verrassen, ontspannen en vernieuwen in je mind door een enorm fijne support zoals Marije voor je is.

Geniet ervan en laat je verrassen, ontspannen en vernieuwen in je mind door een enorm fijne support zoals Marije voor je is.

Danielle - 38 jaar

Laura - 36 jaar

Wat ben ik blij met fertiliteitsmassage! Ik ben zo blij dat ik bij je ben geweest. Heel bijzonder om op deze manier aangeraakt, gemasseerd te worden. Het voelde zacht, ook stevig, warm. Het maakte letterlijk en figuurlijk van alles los...en nog steeds. Ik ga nu aan de slag met je online programma. Fijn dat ik mezelf ook kan masseren met de video en zo mezelf kan helpen ..o.a. dieper slaap. Het is ook prettig om op deze manier bewust contact te maken met mijn buik, dat is toch de plek waar het moet gebeuren :). Dankjewel!

Marie - 35 jaar

Mijn man en ik hadden een kinderwens. We liepen al bij een fertiliteitskliniek, omdat ik naast PCOS ook nog eens overgewicht heb. Via de kliniek kreeg ik Clomid voorgeschreven. Het duurde maanden voordat ik eindelijk ongesteld werd. Naast het slikken van Clomid en afvallen wilde ik graag zelf iets doen. Via google kwam ik terecht op de site van Marije. Een hele fijne site. Ik heb meteen met Marije gemaild. Het contact met Marije was via de email al erg fijn en zeker toen ik de eerste keer bij haar kwam voor de fertiliteitsmassage. Ze stelde mij op mijn gemak, we hebben een tijdje gepraat en toen begon ze met de massage. Ik ben in totaal drie keer bij Marije geweest en ik ben op dit moment bijna 16 weken zwanger van ons eerste kindje. Ik ben Marije erg dankbaar. Ik kon altijd met vragen bij haar terecht, zelfs met hele rare vragen, die voor haar echt niet raar waren.

Ik ben Marije erg dankbaar. Ik kon altijd met vragen bij haar terecht, zelfs met hele rare vragen, die voor haar echt niet raar waren

Marie - 35 jaar

Melissa - 26 jaar

Na een aantal maanden proberen om zwanger te worden kwam ik via het internet op Marije’s pagina. De website van Marije sprak mij erg aan omdat er op natuurlijke wijze gewerkt wordt aan het verbeteren van de vruchtbaarheid. De eerste keer dat ik bij Marije kwam was ik best nerveus, want wat kan je verwachten? Nergens voor nodig! Marije stelt je op je gemak en is down to earth. Ze neemt rustig de tijd voor je en geen vraag is te gek. Het is duidelijk dat ze jaren expertise heeft opgebouwd. Haar kennis gaat veel verder dan die van de meeste deskundigen. Marije verdiept zich in alle nieuwe ontwikkelingen en doet er gedegen research naar. De fertiliteitsmassage is erg prettig en ontspannend. Maar nog belangrijker, het heeft echt effect! Al de eerste maand merkte ik verschil in mijn menstruatie en dit werd elke keer meer. Na de 4e massage was ik zwanger! Ik ben ervan overtuigd dat de massages een zeer positief effect hebben gehad. Echt een aanrader voor iedereen die gezond zwanger wil worden en op een natuurlijk manier de vruchtbaarheid wil verbeteren. 

Barbara - 34 jaar

Mijn vriend en ik hadden net besloten om onze grote kinderwens in vervulling te laten gaan toen ik de folder van Marije in de wachtkamer van mijn huisarts zag staan. Ik heb hem meegenomen 'voor het geval dat'. Bij thuiskomst was ik toch heel benieuwd en heb ik de website van Marije bezocht. Ik las dat een massage niet alleen een goede voorbereiding voor een zwangerschap is maar ook tot vermindering van menstruatieklachten kan leiden. Ik vond het zeker de moeite waard om te proberen. De massages hadden al snel effect: na twee massages merkte ik vermindering van de menstruatieklachten en na drie massages ben ik zwanger!

De massages heb ik als heel prettig en ontspannend ervaren in een erg fijne behandelruimte met rustgevende muziek. Ik vind Marije een fantastisch mens. Heel gedreven en ontzettend betrokken. Naast fijne gesprekken hebben we ook veel gelachen. Marije heeft gevoel voor humor. Marije is altijd bereid om vragen te beantwoorden en je te helpen met wat dan ook! Ik vind het erg jammer om haar een tijdje niet te zien. Voor een tweede zwangerschap kom ik zeker weer bij Marije terug! Onze grootste wensdroom is in vervulling gegaan. Ik kan Marije iedereen aanraden, de massages zijn een cadeautje voor jezelf! Zowel voor vermindering van menstruatieklachten als een voorbereiding op je zwangerschap. Het is echt het proberen waard!

De massages hadden al snel effect: na twee massages merkte ik vermindering van de menstruatieklachten en na drie massages ben ik zwanger!

Barbara - 34 jaar

Maaike - 29 jaar

Als je een tijd bezig bent met je kinderwens, ga je op internet zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Zo vond ik ook de website van Marije en las ik over fertiliteitsmassages. Ondanks dat Marije niet echt in de buurt zit (voor mij), heb ik wel gelijk een afspraak gemaakt. En eerlijk gezegd, daar heb ik nooit spijt van gehad. Haar persoonlijke manier van werken, de prettige massages en de manier waarop contact word gehouden, heb ik als erg prettig ervaren. Het is toch een persoonlijk traject en de manier waarop Marije daar mee omgaat, geeft veel vertrouwen. Ook krijg je veel extra advies en leer je hoe je bepaalde massage technieken zelf kan toepassen. Ik ben zwanger! Kortom, ik kan je Marije zeker aanraden.

Yvonne - 33 jaar

Nadat mijn man en ik al een aantal jaren zonder succes zwanger probeerden te worden, verdiepten we ons naast alle medische behandelingen ook in de natuurlijke manieren om ons lichaam een zetje in de goede richting te geven. We belandden in een hele nieuwe wereld over voeding, supplementen, mindfullness etc. Beiden voelden we ons als snel fitter, minder moe en hadden we minder vaak lichamelijke klachten. Helaas bleef een zwangerschap nog steeds uit. Maar we gaven niet op. Via en tip van een orthomoleculair arts kwamen we op de website van Marije terecht en haar methodes klonken als een welkome aanvulling op alles wat we al probeerden om zwanger te worden. Al snel zaten we voor een eerste consult bij Marije in haar praktijk en vanaf het begin gaf ze ons een goed gevoel. Marije weet waar ze over praat en met haar ervaring stelde ze ons al heel snel op ons gemak. Een klein beetje zenuwachtig voor de massage was ik wel, want tot dan toe vond ik het nooit echt prettig als mensen mijn buik masseerden. Gelukkig voelde de massage van Marije heel fijn aan en kon ik me volledig ontspannen. Met een relaxt gevoel en een berg vol tips om o.a. buikmassages ook thuis toe te kunnen passen, verlieten we Haarlem weer. Ik ben daarna nog twee keer bij Marije geweest voor een heerlijke massage. En tezamen met alle tips die ik van Marije kreeg over de mail, is het ons nu dan eindelijk gelukt om zwanger te worden! Ik weet zeker dat de massages van Marije hier een belangrijke rol in hebben gespeeld en ik ben haar zeer dankbaar voor het oprechte medeleven en open staan voor alle vragen die ik heb.

Ook krijg je veel extra advies en leer je hoe je bepaalde massage technieken zelf kan toepassen. Ik ben zwanger! Kortom, ik kan je Marije zeker aanraden.

Maaike - 29 jaar

Anouk - 34 jaar

Al drie jaar probeerde ik zwanger te worden. Bij mijn vriend en mij waren geen afwijkingen gevonden; was het dan stress? voeding? slechte doorbloeding van m'n baarmoeder? Ik was heel onzeker en de eerste afspraak bij Marije vond ik heel spannend, maar ze stelde me echt op mijn gemak en gaf goed advies. Al na de eerste massage merkte ik verschil in mijn cyclus. De derde massage was vlak voor de volgende IUI-poging en...ik was zwanger! Marije heeft veel verstand van zaken en ik kan iedereen aanbevelen om naar haar toe te gaan. Het helpt, echt! 

Jill - 32 jaar

Toen ik na een jaar proberen nog niet zwanger was heb ik me verdiept in manieren om sneller zwanger te worden. Zo kwam ik op de website van Marije en las over fertiliteitsmassages. Vanuit Enschede reisde ik naar mijn oude woonplaats, Haarlem. We bespraken eerst mijn situatie en gelukkig herkende Marije zich in mijn situatie. Toen mocht ik lekker gaan liggen en genoot echt van alles! Omdat Marije mij zo op mijn gemak stelde kon ik mij er ook echt aan overgeven. Ik kreeg tips en trics mee om thuis zelf aan de slag te gaan en mijn vruchtbaarheid te verbeteren. Door de oprechte interesse van Marije bleef ze op de hoogte van mijn situatie. Binnen twee maanden had ik een positieve test in mijn handen en kon mijn geluk niet op. Nu ben ik op de helft van mijn zwangerschap en kan niet wachten totdat de baby er is. Bij de wens voor een tweede kindje ga ik zeker weer naar Marije! 

Bij de wens voor een tweede kindje ga ik zeker weer naar Marije!

Jill - 32 jaar

Maria - 30 jaar

Eind maart 2014 ben ik bij Marije geweest voor een vruchtbaarheidsmassage. Marije is rustig, sympathiek en kundig, en heeft een prettig luisterend oor: wat fijn om haar mijn hele verhaal te kunnen vertellen. Ze masseert met verschillende zachte massagetechnieken je onderrug en buik en inwendige organen. Vooral de massage van mijn baarmoeder voelde heel prettig. Marije is ook super sympathiek in de nazorg met belangstellende e-mails. En nog voordat ik naar mijn tweede afspraak kon komen bleek ik in verwachting! Begin februari 2015 verwachten we nu ons eerste kindje, wat een geluk. En zeker weten dat ik straks (na de bevalling en voor een tweede) weer naar haar toe ga voor massages!

Sanne - 30 jaar

September 2012 is mijn zoontje na een pittige bevalling, met een keizersnede geboren. Ik ben een tijd lang het vertrouwen in mijn lichaam hierdoor kwijt geraakt. In juni 2014 heb ik na 11 weken zwangerschap, een miskraam gehad. Dit was een heftige periode, waarin ik ondanks alles toch weer vertrouwen kreeg in mijn lichaam. De natuur deed immers wat goed was; het lichaampje was blijkbaar niet gezond genoeg om te leven. Toch merkte ik dat ik spanning vasthield en ben daardoor naar Marije gegaan. Zij heeft mij een heerlijke massage gegeven en ik voelde in de weken erna dat er veel gebeurde in mijn baarmoeder. Het voelde als een voorbereiding op... En ja hoor, ik ben nu net 5 weken zwanger. Ontzettend fijn, ook spannend. Meer vertrouwen krijg ik weer door kleine praktische tips van Marije. Dank je wel hiervoor! 

Marije is rustig, sympathiek en kundig, en heeft een prettig luisterend oor: wat fijn om haar mijn hele verhaal te kunnen vertellen.

Maria - 30 jaar

Maaike - 32 jaar

Na bijna vier jaar proberen zwanger te worden en twee mislukte IVF-pogingen belandde ik op de website van Marije. Ik besloot direct online conceptieconsultatie aan te vragen en.. wat een goede beslissing was dat! Na een paar dagen had ik een compleet advies in handen (20 pagina's, boordevol tips). Wat me vooral heeft geholpen waren de tips en adviezen met betrekking tot mijn mindset. Marije heeft zich echt in mijn situatie verdiept, beantwoordde iedere mail geduldig en gaf me handvatten die me geholpen hebben om mijn mindset te veranderen. Dit, samen met de leefstijladviezen die ik kreeg, heeft een groot verschil gemaakt. De derde IVF-poging is geslaagd en ik ben nu 12 weken zwanger! Dus, twijfel je nog? Doen!

Annelies - 39 jaar

Via google ontdekte ik dat vruchtbaarheidsmassage nu ook in Nederland werd aangeboden. Fijn, want ik had positieve verhalen gehoord van een vriendin in Engeland. Ik ben 39 jaar en wist dat zwanger worden met mijn leeftijd misschien langer zou duren. Daarnaast had ik elke maand fors last van menstruatieklachten. Ik kan de massage aan iedereen aanraden, sterker nog eigenlijk zou iedere vrouw dit eens moeten ervaren omdat het je in contact brengt met je lijf, je vrouwelijkheid en meer ontspannen is dan iedere andere massage die ik ken. Ik merkte al na twee behandelingen een vermindering van mijn pms en had veel minder pijn tijdens mijn menstruatie. En, na vier behandelingen was ik zwanger. Marije is heel betrokken en neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden. Ik vind het jammer dat ik niet meer terug hoef te komen!

Gratis e-book!

'Omgaan met stress bij zwanger worden, 10 tips'


Deel deze pagina