Loading...

#message#

OK
Menu
Menu
HomeBlog AanbodErvaringenGratis!Over MarijeContact

Zwanger worden met body en mind

Zwanger worden met body en mindmarije@bemama.nlLifestyle

Lifestyle

Sporten, je gewicht, medicijnen, menstruatiepijn, slaap en meer. Lees hier alles over een gezonde lifestyle voor een optimale vruchtbaarheid.

Wil je gezond zwanger worden of je hormonen in balans brengen en weet je niet waar je moet beginnen?

24 mei 2022

Als je besluit om gezonder te gaan leven, je vruchtbaarheid te verbeteren of je hormonen in balans te brengen denk je al snel aan alles wat je niet meer mag eten. Waar moet je beginnen, wat moet je doen, wat mag je nog wél?! Verleg je focus naar wat je wel mag, naar de resultaten die je zult gaan zien en naar dat wat je jezelf gunt. Maak het jezelf gemakkelijk en begin met deze 5 tips.


Dit zijn jouw goede voornemens voor 2021.

29 dec. 2020

Corona en zwanger worden.

14 mrt. 2020

Dit is de reden waarom je soms moet afvallen als je zwanger wilt worden

01 mrt. 2018

“ik moet eerst afvallen, pas dan kan ik terecht voor vruchtbaarheidsbehandelingen in het ziekenhuis en ik vind dat niet terecht”. Dit hoor ik in mijn praktijk heel vaak. Ik begrijp de frustratie.


Zwanger worden in 2018? Hier zijn jouw goede voornemens!

16 jan. 2018

Het is 2018! Is dit het jaar waarin jij zwanger wilt worden? Je kunt zelf heel veel doen om die grote droom sneller te zien uitkomen. Start het nieuwe jaar daarom goed, met deze zeven fertility-proof goede voornemens:


9 onverwachte tips bij zwanger worden

02 jan. 2018

“Onverklaarbaar onvruchtbaar” zeiden de artsen in het ziekenhuis. Er was geen enkele oorzaak gevonden, toen ik na anderhalf jaar nog steeds niet zwanger was. Frustrerend. Want, waarom lukte het dan niet? Ik besloot niet langer af te wachten.


Zwanger worden als je 35 of 40+ bent

19 dec. 2017

Boos word ik ervan. Bijna dagelijks hoor ik van vrouwen dat hun arts gezegd heeft dat, nu ze een bepaalde leeftijd gepasseerd zijn, het wel lastiger wordt om nog zwanger te worden. Pats, Boem, weg vertrouwen. Er wordt verteld dat je eitjes te oud zijn. Of je hebt niet genoeg eicellen meer over.

Deel deze pagina

Gratis e-book!

'Omgaan met stress bij zwanger worden, 10 tips'