Loading...

#message#

OK
Menu
Menu
HomeBlog AanbodErvaringenGratis!Over MarijeContact

Zwanger worden met body en mind

Zwanger worden met body en mindmarije@bemama.nlDit zijn jouw goede voornemens voor 2021.

Start het jaar met gezonde voeding, een gezonde mindset en een boost voor je vruchtbaarheid.

29 dec. 2020 - Lifestyle

Wat een bizar jaar hebben we achter de rug. Thuiswerken het nieuwe normaal, anderhalve meter afstand houden, mondkapjes op. Misschien werden er mensen in je omgeving ziek of werd je medische traject on hold gezet en daarmee ook jouw kinderwens.

Op naar een beter, gelukkiger 2021. Misschien wel het jaar waarin jij zwanger wordt :). Wil jij het nieuwe jaar goed van start gaan en je vruchtbaarheid meteen boosten? Dan zijn dit je goede voornemens voor 2021. 

Gezonde voeding. 

Als je zwanger wilt worden moet het veranderen van je voeding op nr. 1 staan in je prioriteitenlijst. Eet zoveel mogelijk onbewerkt, zonder pakjes en zakjes, suikers, gluten en zuivel. Dat is even lastig maar het écht waard. 

De juiste supplementen.

Je behoefte aan de juiste vitamines, mineralen en vetzuren is nu nóg hoger. Het gebruiken van de juiste supplementen verbetert je vruchtbaarheid. Je basissuppletie bij zwanger worden: een goede multi, vitamine d3 en een écht zuivere omega 3. 

Een positieve mindset. 

Je staat er misschien niet bij stil, maar dat wat je denkt is van invloed op je vruchtbaarheid. Denk jij vaak 'het lukt toch niet', 'ik krijg vast een miskraam', of 'misschien wordt ik niet moeder'?  Dat is volkomen begrijpelijk. Als je wens zo diep zit krijg je onherroepelijk te maken met onzekerheid, verdriet en onmacht als het nog niet gelukt is. Die gevoelens mogen er zijn. Maar, probeer niet in dit gevoel te blijven hangen en sta stil bij de dingen die er wel zijn, wat maakt je dankbaar? In de instacursus 'Kickstart JOUW jaar' die 5 januari van start gaat, staan we uitgebreid stil bij je mindset en vertel ik je hoe je die positieve mindset kunt ontwikkelen. 

Gebruik géén Aleve (en diclofenac, ibuprofen, naproxen).

Heb je last van menstruatiepijn? Probeer niet naar leve te grijpen. Het is een ontstekingsremmer (NSAID) die je hormonen en eisprong verstoort. Zelfs als je maar 1 pilletje per maand gebruikt. Ga  op zoek naar andere manieren om pijn te verlichten; fertiliteitsmassage, medical taping, maar ook het gebruik van omega 3 en magnesium helpt vaak heel goed. En onthoud; menstruatiepijn hoort niet, zo heeft moeder natuur het niet bedacht. ;). Je kunt dit heel goed zelf verminderen. 

Supplementen voor je man. 

Zwanger worden doe je samen.  Het is belangrijk dat niet alleen jouw eicel van topkwaliteit is, zijn zaadcellen moeten dat ook zijn om gezond zwanger te kunnen worden. Zorg ervoor dat je man de juiste supplementen gebruikt en gezond met je mee-eet. En het welbekende advies is waar... geen warmte, wijd ondergoed, geen stoelverwarming in de auto en mobiele telefoon niet in z'n broekzak. 

Op dinsdag 5 januari start mijn instagramcursus Kickstart JOUW jaar. Een positieve, gezonde start van JOUW jaar. 

Ik vertel je alles over wat je wel en beter niet kunt eten nu je zwanger wilt worden. Je ontvangt een weekmenu met recepten om je alvast op weg te helpen. Ik vertel je welke supplementen je kunt gebruiken, hoe je een positieve mindset krijgt die voor je vruchtbaarheid werkt en hoe je je hormonen in balans brengt. Ik geef je tips en trics om sneller gezond zwanger te worden en beantwoord al je vragen tijdens een live Q&A. Als extraatjes zijn er: 

  • een geleide meditatie door Pranic Healing teacher Isabel Sips om het oude jaar los te laten en intenties te zetten voor 2021. 
  • Hormooncoach Lavinia Frantzen vertelt je hoe je kunt leven volgens je cyclus.
  • Yogainstructrice Ingrid Walstra geeft een online fertiliteitsyogales. 

En, dit alles kost je slechts 21 euro. Doe je mee? Meer info vind je hier.

Ik wens je een heel gelukkig, mooi nieuwjaar en hoop dat je droom dit jaar uitkomt. 

 

2021 wordt JOUW jaar.

Deel deze pagina

Gratis e-book!

'Omgaan met stress bij zwanger worden, 10 tips'