Loading...

#message#

OK
Menu
Menu
HomeBlog AanbodErvaringenGratis!Over MarijeContact

Zwanger worden met body en mind

Zwanger worden met body en mindmarije@bemama.nlMindset

Mindset

Is je mindset zwanger worden-proof? Hier vind je tips & tricks voor een positieve mindset.

Let's make 2019 a year to remember! 7 tips.

01 jan. 2019

Gelukkig nieuwjaar! 2019 is officieel begonnen. Een heel nieuw jaar vol nieuwe mogelijkheden, kansen en maanden om je wens(en) uit te laten komen. Misschien is 2019 wel het jaar dat je zwanger wordt, of dat je kindje geboren wordt. Ik geef je 7 tips om je vruchtbaarheid te verbeteren en die wens te vervullen.


Zo werd ik zwanger! Mijn eigen verhaal.

25 nov. 2018

Het is 2009. Ik ben 30 jaar, woon met mijn vriend in een leuk appartement in Amsterdam, heb een goede baan en een druk leven. Ik heb het echt naar m’n zin, maar mijn kinderwens knaagt. Ik wil heel graag zwanger worden, al een tijdje. Een jaar daarvoor stopte ik met de pil, ik leefde gezond (dacht ik) en had seks rond m’n ovulatie (dacht ik), maar zwanger werd ik niet. Bij de fertiliteitspoli van het VU volgen onderzoeken en de doktoren stellen al snel hun diagnose: “onverklaarbaar onvruchtbaar”.


Een krachtige mindset. Positief denken

28 mei 2018

Ik zat in de wachtkamer van het VU, te wachten op een afspraak met de gynaecoloog waarbij zij ons de uitslagen van de fertiliteitsonderzoeken die we gehad hadden zou geven. Doodnerveus, of course. Onrustig bladerde ik door een foldertje van een organisatie voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. Ik dacht "wat goed dat ze bestaan en wat doen ze goed werk, maar... niet voor mij, want ik word snel zwanger." Ik legde de folder weer weg.


Waarom zij wel en ik niet?!

23 apr. 2018

Soms lijkt het alsof iedereen om je heen heel makkelijk zwanger wordt. Zelfs als ze ongezond leven terwijl jij zo je best doet om zo gezond mogelijk te leven om je vruchtbaarheid te verbeteren. Hoe kan het dat zij wel zwanger worden en het bij jou meer moeite kost?

Deel deze pagina

Gratis e-book!

'Omgaan met stress bij zwanger worden, 10 tips'